Interieur winkels

Meubelwinkel Home-Art en Decovan Oudenaarde: design meubelen en interieur decoratie.

Met Home-Art of Decovan hebt u de geschikte meubelwinkel voor al uw design meubelen en decoratie van uw interieur Een interieur dat naadloos aansluit bij uw persoonlijkheid: niet altijd even makkelijk te vinden. Bij interieur speciaalzaak Home-Art kunt u kiezen uit tientallen stijlen, merken en types meubelen. Klassiek-modern, design, trendy of professioneel: voor elke kamer in uw woning bieden we een veelzijdig spectrum aan meubelen, decoratie, objecten en kunst aan.

Bovendien kan u zelfs meubelen op maat laten maken. Met maatwerkafdeling Decovan zit u goed voor uw wooninrichting tot in de puntjes afgewerkt, professioneel kantoormeubilair, gezellige horeca-inrichting of stijlvolle winkelmeubelen. Ons vakmanschap biedt u een luisterend oor: voor, tijdens en na de productie van uw meubelen. Op onze sites kunt u zowel onze uiteenlopende collecties als enkele smaakvolle realisaties bekijken. We hopen alvast dat u hier vindt wat u zoekt. Wilt u meer informatie, dan staan we altijd tot uw beschikking.

VIDA Design interieurwinkel Roeselare VIDA Design.

VIDA Design is een interieurwinkel in hartje Roeselare waar je alles vindt om je woning in te richten. Van een hippe deurmat voor de hal tot praktische badhanddoeken voor de badkamer, van een comfortabele sofa voor je salon tot een stijlvol bureau voor je werkruimte. Van functionele bijzettafels tot de decoratieve vaasjes om erop te plaatsen. Maar VIDA Design is meer, in VIDA Design ‘beleef‘ je gezellige interieurs en geven we je persoonlijk en deskundig advies om je woning smaakvol in te richten. Op deze manier dragen we ons steentje bij om je woning tot “the best place in the world” te maken.

En VIDA Design is nog meer, want onbewust draag je met je aankoop bij aan de goede zaak. Vanuit een groot respect voor mens, natuur en milieu bieden we artikelen aan van leveranciers die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen, die respect hebben voor natuurlijke en eerlijke materialen en voor ambachten en tradities. Artikelen van leveranciers waarvan de zorg voor het milieu deel uitmaakt van de waarden van het bedrijf. Zo zijn bijvoorbeeld veel van onze meubels lokaal geproduceerd uit FSC gelabeld hout, is ons textiel gemaakt uit biologisch katoenen het serviesgoed uit bamboe of keramiek. Je hebt dus met je aankoop niet enkel een mooi stuk voor je woning gekocht, je hebt ook een verantwoorde keuze gemaakt!

Voorbeelden van merken die de visie van VIDA Design delen zijn Auskin, AYTM, BePureHome, Bolia, Crisp sheets, Dutchbone, Elvang, Ferm Living, HK Living, Koozo, Prostoria, Sika Design, Skagerak, StoryTiles, Urban Nature Culture, Woood, Yumeko en Zuiver. Winkel door onze webshop zoals je wandelt door een woning. Kom binnen in de hal, wandel door de leefruimte naar de keuken en werkruimte, neem de trap naar de slaapkamer, neem een kijkje in de badkamer en ga daarna naar buiten in de tuin.

Thomas interieur.
Een warm, traditioneel familiebedrijf uit Limburg met kennis en ervaring die van generatie op generatie overgaat. Een oprechte, persoonlijke aanpak en wederzijds vertrouwen, en een buitengewoon breed gamma meubelen met toonaangevende kwaliteitsmerken. Dat is hoe onze klanten Thomas Interieur omschrijven en dat steken we niet onder stoelen of banken, daar zijn we namelijk heel trots op!Houdt u van het rustige lijnenspel van een modern interieur? De warmte van een klassieke inrichting? Of laat uw stijl zich kenmerken als eigentijds en trendy? Bij ons vindt u wat u zoekt, wat uw smaak of budget ook is. We voeren namelijk een bijzonder uitgebreid gamma met veel vooraanstaande kwaliteitsmerken. Denk aan het belgische Authentix, aan de relaxzetels van Stressless, dé toonaangevende bedden van Auping of de moderne en elegante stoelen van Vincent Sheppard. Houd ons ook in de gaten voor interessante acties van onze merken die regelmatig de revue passeren.Wist u dat wij het merendeel van onze klanten al jarenlang mogen verwelkomen? Dat vinden wij niet alleen een compliment, het vormt ook de motivatie om de lat nog hoger te leggen. Bij Thomas Interieur vinden we het heel belangrijk dat u tevreden onze deur uitstapt en de uwe – elke dag opnieuw – binnenstapt. Daarvoor halen wij dan ook alles uit de kast. Wij leren u graag écht kennen. Dat begint bij uw naam en eindigt bij uw manier van leven, nu en in de toekomst. Komen de kinderen of kleinkinderen regelmatig over de vloer? En denkt u dat u meer baat heeft bij een stevige relaxzetel die uw rug ondersteunt of juist één waarin u elke avond heerlijk wegzakt? Wij horen het allemaal heel graag van u. Dus spring bij ons binnen, de koffie staat alvast klaar!

Natuzzi zetels

Ondek een ruim assortiment bij Meubelen Torrekens.  Natuzzi zetels en salons ✓ Handvervaardigd ✓ Schoonheid en elegantie ✓ Kwalitatief en stijlvol product ✓ Designobject ✓ Gratis persoonlijk advies.

Huis renoveren

Als u van plan bent je huis te verbouwen of te renoveren dan heb je een geschikte architect nodig. Architectenbureau Frank Gruwez. heeft een architect in huis voor ieder type verbouwing of renovatie. Bij een verbouwing door architect Frank Gruwez bent u verzekerd van gunstige renovatie prijzen, kwaliteit op maat, duurzame oplossingen en klantgerichte projecten.

Appartement bouwen

Het ontwerpen van een appartementencomplex vereist de nodige kennis van zaken, Architect Gruwez beschikt over de nodige ervaring in appartementsbouw en de bouw van appartementen.

Villabouw

Wat Architect Gruwez van andere architectenbureaus onderscheidt is de klantgerichte werkwijze op maat. Wij gaan uit van uw persoonlijke bouwwensen en luisteren hier aandachtig naar. De droom van iedere klant resulteert in een uniek bouwprogramma met de stijlkeuze die de klant wenst voor zijn villa (zoals Amerikaans, Engels, hypermodern, klassiek, landelijk, etc.) kan villabouwer Gruwez vertalen naar een concreet ontwerp. Ook voor sleutel op de deur kan u bij ons terecht.